Commissies

Meld je nu aan voor één van onze commissies en word actief binnen Rheon!

De commissies binnen Rheon zijn een belangrijk onderdeel van onze organisatie. Zij hebben invloed op hoe de vereniging functioneert. Door deel te nemen kan jij helpen met het organiseren van verenigingsactiviteiten of ondersteun jij het bestuur met het behartigen van de belangen van onze leden.

Lees alles over onze commissies hieronder!

⬇️ ⬇️ ⬇️

Activiteitencommissie

In deze commissie krijg je de ruimte om allerlei activiteiten te bedenken die je met de mensen van je opleiding zou kunnen doen. Denk hierbij aan het organiseren van lezingen, excursies, gezellige uitjes, borrels, EJW (EersteJaarsWeekend) en nog veel meer! Heb jij leuke ideeën voor komend jaar en wil je meehelpen met het organiseren van deze activiteiten? Neem gerust contact op via de onderstaande link.

Onderwijscommissie

Heb je klachten over je tentamen? Ben je ontevreden over de invulling van je vakken en wil je op een betekenisvolle manier een bijdrage leveren aan de opleiding Elektrotechniek? Dan is de onderwijscommissie iets voor jou. Deze commissie houdt zich bezig met alle onderwijsgerelateerde zaken binnen jouw opleiding. Denk hierbij aan het verzamelen en registreren van feedback van studenten over alle aspecten van hun studie. Ook helpt de onderwijscommissie met het organiseren van open dagen en meeloopdagen.

Webcommissie

De Webcommissie houdt zich bezig met het onderhoud van de websites en informatievoorziening van Rheon. Zij zorgen ervoor dat de website haar huisstijl aanhoudt en dat deze overzichtelijk blijft. Ook ben je verantwoordelijk voor overige zaken zoals de nieuwsbrief 'Contact' uitgeven, het beheren van de webshop en zorgen dat het Rheon intranet toegankelijk blijft. Schrijf je in via de onderstaande knop.

Kascommissie

De kascommissie houdt zich bezig met de inkomsten en uitgaven van de vereniging. Voor alle evenementen en diensten die Rheon organiseert staat geld vaak aan de basis. De kascommissie vergadert regelmatig met de penningmeester en controleert het bestuur op de jaarbegroting. Meld je aan via onderstaande link als je meer te weten wilt komen over de administratieve zaken en boekhouding van de vereniging.

Externcommissie

Rheon werkt hecht samen met bedrijven uit de sector Elektrotechniek. De commissie zoekt ieder jaar naar bedrijven die interessant zijn voor onze studenten. Samen met deze bedrijven worden activiteiten, uitjes en borrels georganiseerd. De Carrièredag waarbij studenten hun toekomstige (afstudeer)stagebedrijf kunnen vinden hoort hier natuurlijk ook bij. Vind jij het ook leuk om samen met bedrijven het beste uit Rheon te halen? Neem gerust contact op via de onderstaande link.

Studiereiscommissie

Rheon streeft ernaar elk jaar een studiereis naar het buitenland te organiseren. Op deze reis maak je kennis met elektrotechniek in de praktijk. We gaan langs bij een aantal internationale bedrijven om een kijkje achter de sluier te nemen. Wil je graag inspraak over de bestemming en heb je ervaring met het plannen van reizen voor een groot aantal personen? Neem gerust contact op via de onderstaande link.