Evenementen

Battle Of The SV's

*Op 3 maart gaat de strijd van het jaar beginnen!*

Weet jij heel zeker dat jij bij de beste studievereniging van de Haagse zit?

Laat dat dan zien tijdens Battle Of The SV’s! Doormiddel van verschillende spellen zal duidelijk worden welke vereniging nou écht de beste is! Meld je aan via de onderstaande knop:

Dan krijg je later meer informatie waar het evenement plaats zal nemen. Zorg alvast dat je strijdlust hoog ligt, er valt namelijk een wisselbeker te verdienen die een jaar lang bij de winnende SV mag staan! Ook is er nog een andere prijs te winnen die je niet hoeft te wisselen! ;p

🔴 LIVE ON DISCORD

Kijk in de agenda hieronder wanneer het volgende evenement plaatsvindt.

⬇️ ⬇️ ⬇️

Agenda

Wil jij helpen bij het organiseren van deze activiteiten?

Dat kan in de Activiteitencommissie van Rheon. Klik hier voor meer informatie over de commissies binnen Rheon en meld je aan.

LaTeX-Workshop

Lieve studenten,

Je kent het wel: je verplaatst een afbeelding, en opeens verspringt de volledige inhoud van de volgende drie pagina’s. De inhoudsopgave doet niet wat je wilt, je bibliografie is vervelend bij te werken, je documenten zien er allemaal nét niet professioneel uit. Ben jij om deze en vele andere redenen ook helemaal klaar met Microsoft Word? Treur niet, want dit is je kans om er voor altijd van af te zijn!


Rheon organiseert een (gratis!) LaTeX-workshop. Wat is LaTeX? Het is dé manier van documenten opstellen die in de volledige (technische) professionele wereld gebruikt wordt. Op de TU Delft is het bij veel opleidingen verplicht om te gebruiken, zowel voor studenten als voor docenten. LaTeX is enorm handig om grote bestanden te schrijven. Het is overzichtelijk, en vooral verwijzingen maken naar afbeeldingen, hoofdstukken of andere stukken tekst werkt supergoed.Het gebruik van

Waneer: Volgt nog

waar: lokaal D0.126.