Evenementen

🔴 LIVE ON DISCORD

Kijk in de agenda hieronder wanneer het volgende evenement plaatsvindt.

⬇️ ⬇️ ⬇️

Elektrodiner 'Exclusief'

Hét enige echte elektrodiner "Exclusief" komt weer terug op vrijdag 17 januari! Exclusief is een chique diner speciaal bestemd voor elektrostudenten en -docenten en zal dit jaar bestaan uit meerdere gangen aan Italiaanse specialiteiten met bijbehorende dranken!


De inloop zal zijn vanaf 17:00 en de eerste gang zal rond 18.00 worden uitgeserveerd. Deze informele bijeenkomst zal in een formeel jasje worden gestoken.


Zorg dat je erbij bent door aan te melden via deze form!

Online Escaperoom InWork & Rheon

Op donderdag 22 december om 17:00 organiseert Rheon de Online Escaperoom in samenwerking met InWork! Kom samen met je studiegenoten en ga de challange aan! Vergeet je laptop niet mee te nemen!


Als het afgelopen is gaan we met zijn allen naar NOVA om daar met een drankje af te sluiten. Hierbij is voor Rheon-leden het eerste drankje GRATIS!


Meld je aan via deze form en kom gezellig meespelen!

Commissie Borrel

Beste studenten,


Als studievereniging organiseren wij het hele jaar door verschillende activiteiten en jij kan daarbij helpen! Lijkt het je leuk om actief met Rheon en de studie Elektrotechniek bezig te zijn? Kom dan langs in het verenigingshok en krijg alles te weten over de commissies voor 2022/2023.Wil jij helpen bij het organiseren van deze activiteiten?

Dat kan in de Activiteitencommissie van Rheon. Klik hier voor meer informatie over de commissies binnen Rheon en meld je aan.