Evenementen

🔴 LIVE ON DISCORD

Kijk in de agenda hieronder wanneer het volgende evenement plaatsvindt.

⬇️ ⬇️ ⬇️

Agenda

Commissie Borrel (afgelast)

Beste studenten,


Als studievereniging organiseren wij het hele jaar door verschillende activiteiten en jij kan daarbij helpen! Lijkt het je leuk om actief met Rheon en de studie Elektrotechniek bezig te zijn? Kom dan langs in het verenigingshok en krijg alles te weten over de commissies voor 2021/2022.


Al een keuze voor een commissie gemaakt? Het inschrijven voor de commissies kan via deze link.

LaTeX-Workshop

Lieve studenten,

Je kent het wel: je verplaatst een afbeelding, en opeens verspringt de volledige inhoud van de volgende drie pagina’s. De inhoudsopgave doet niet wat je wilt, je bibliografie is vervelend bij te werken, je documenten zien er allemaal nét niet professioneel uit. Ben jij om deze en vele andere redenen ook helemaal klaar met Microsoft Word? Treur niet, want dit is je kans om er voor altijd van af te zijn!


Rheon organiseert een (gratis!) LaTeX-workshop. Wat is LaTeX? Het is dé manier van documenten opstellen die in de volledige (technische) professionele wereld gebruikt wordt. Op de TU Delft is het bij veel opleidingen verplicht om te gebruiken, zowel voor studenten als voor docenten. LaTeX is enorm handig om grote bestanden te schrijven. Het is overzichtelijk, en vooral verwijzingen maken naar afbeeldingen, hoofdstukken of andere stukken tekst werkt supergoed.Het gebruik van

Waneer: Volgt nog

waar: lokaal D0.126.

Wil jij helpen bij het organiseren van deze activiteiten?

Dat kan in de Activiteitencommissie van Rheon. Klik hier voor meer informatie over de commissies binnen Rheon en meld je aan.