Evenementen

Online Lunchlezing Hedon

Meld je Gratis aan voor de lunchlezing van Hedon! & Ontvang een €5,- etensbon OP=OP


HedoN is een, in Delft gevestigd, hightech bedrijf dat elektronica ontwikkelt en produceert. HedoN heeft diepgaande kennis van embedded software, analoge hardware, digitale hardware en mechatronics. Ook is er specifieke expertise op het gebied van meet- en regeltechniek, besturingen, vermogenselektronica, inductieverhitting, human interfaces en connectivity aanwezig bij HedoN. HedoN is van toegevoegde waarde bij de ontwikkeling van de producten voor hun klanten doordat zij hun kennis van elektronica combineren met mechanica, fysica en hydraulica.

Product- en systeem documentatie, internationale standaarden, testen, kwaliteitscontrole, training en service wordt bij HedoN gezien als belangrijke ondersteunende bedrijfsactiviteiten. Het toepassen van hun state-of-the-art kennis heeft geresulteerd in unieke patenten en award winnende innovaties.

Hedon gaat vertellen over het ontwerpproces van het laatste product wat ze hebben ontwikkeld. Hierbij vertellen ze tegen welke problemen ze aanliepen en hoe ze deze hebben opgelost.


Wanneer: Woensdag 31 maart van 12:00 tot 13:00

Waar: online op MS Teams


🔴 LIVE ON DISCORD

Kijk in de agenda hieronder wanneer het volgende evenement plaatsvindt.

⬇️ ⬇️ ⬇️

Agenda

Wil jij helpen bij het organiseren van deze activiteiten?

Dat kan in de Activiteitencommissie van Rheon. Klik hier voor meer informatie over de commissies binnen Rheon en meld je aan.

LaTeX-Workshop

Lieve studenten,

Je kent het wel: je verplaatst een afbeelding, en opeens verspringt de volledige inhoud van de volgende drie pagina’s. De inhoudsopgave doet niet wat je wilt, je bibliografie is vervelend bij te werken, je documenten zien er allemaal nét niet professioneel uit. Ben jij om deze en vele andere redenen ook helemaal klaar met Microsoft Word? Treur niet, want dit is je kans om er voor altijd van af te zijn!


Rheon organiseert een (gratis!) LaTeX-workshop. Wat is LaTeX? Het is dé manier van documenten opstellen die in de volledige (technische) professionele wereld gebruikt wordt. Op de TU Delft is het bij veel opleidingen verplicht om te gebruiken, zowel voor studenten als voor docenten. LaTeX is enorm handig om grote bestanden te schrijven. Het is overzichtelijk, en vooral verwijzingen maken naar afbeeldingen, hoofdstukken of andere stukken tekst werkt supergoed.Het gebruik van

Waneer: Volgt nog

waar: lokaal D0.126.