Evenementen

🔴 LIVE ON DISCORD

Kijk in de agenda hieronder wanneer het volgende evenement plaatsvindt.

⬇️ ⬇️ ⬇️

Agenda

Eindejaars barbecue

Op woensdag 29 juni vanaf 17:30 organiseert Rheon weer de eindejaars BBQ! Kom samen met je studiegenoten genieten van een goed verzorgde BBQ voor maar €10,- ledenprijs of 12,50 voor niet-leden.


Bij de BBQ zijn ook docenten en aankomende studenten welkom. Als aankomend student kan je alvast kennis maken met de studenten, de docenten en Rheon. Hiermee ervaar je alvast alle voordelen van Elektrotechniek! Je hebt zelfs de mogelijkheid om een introducé mee te nemen.


Meld je aan via deze form en kom gezellig!

Elektrodiner 'Exclusief'

Hét enige echte elektrodiner "Exclusief" komt weer terug op vrijdag 6 mei! Exclusief is een chique diner speciaal bestemd voor elektrostudenten en -docenten en zal dit jaar bestaan uit 4 gangen aan Duitse specialiteiten met bijbehorende dranken!


De inloop zal zijn vanaf 17:00 en de eerste gang zal rond 18.00 worden uitgeserveerd. Deze informele bijeenkomst zal in een formeel jasje worden gestoken.


Zorg dat je erbij bent door aan te melden via deze form!

Karten YER & Rheon

Woensdag 18 mei gaan Rheon & YER karten! Deze leuke activiteit wil je niet missen, want als jij het snelste rondje rijdt, win je een Raspberry Pi.


Lijkt het jou leuk om mee te karten? Ga dan snel naar deze site en meld jezelf aan! Hiermee verzeker je jezelf van een startplek.


We zien je graag 18 mei, tot dan!


Ps: er zijn een beperkt aantal plekken dus schrijf je snel in!

Carrièremarkt

Kom volgende week naar onze jaarlijkse carrièremarkt! Deze vindt plaats op 16 maart van 9.00 tot 13.00 uur. Maak gebruik van deze gelegenheid om in contact te k omen met diverse bedrijven.


Dit evenement introduceert eerstejaarsstudenten tot de arbeidsmarkt en wat deze deze te bieden heeft. Ouderejaars kunnen uit De Carrièredag (afstudeer)stageplekken halen en zichzelf verder oriënteren.

Pubquizz

We mogen weer! En daarom willen we jullie graag uitnodigen voor het volgende:


Op woensdag 23 februari 2022 vanaf 19.00 organiseert S.V. Rheon een zekere pubquizz bij Nova!

Team up en beantwoord vragen van verschillende categorieën. Van je algemene kennis van elektrotechniek en Delft tot wereld- en levens kennis het komt allemaal voor.


We hebben een gezellige avond voorbereid, dus kom vooral langs!


Tevens hebben we meerdere te gekke prijzen om weg te geven.

Lunchlezing YER

Aanstaande woensdag 8 december vindt de eerste lunchlezing van dit collegejaar plaats. YER komt vertellen over een aantal interessante onderwerpen in ons werkveld.


Wil je in je lunchpauze interessante dingen leren én genieten van een gratis broodje van Slagerij Leo van Vliet? Meld je dan met de knop hieronder aan voor deze lezing.


Ps: Wees er snel bij! Er zijn maar een beperkt aantal plekken in verband met de capaciteit van het lokaal.

Commissie Borrel (afgelast)

Beste studenten,


Als studievereniging organiseren wij het hele jaar door verschillende activiteiten en jij kan daarbij helpen! Lijkt het je leuk om actief met Rheon en de studie Elektrotechniek bezig te zijn? Kom dan langs in het verenigingshok en krijg alles te weten over de commissies voor 2021/2022.


Al een keuze voor een commissie gemaakt? Klik op de knop hieronder om je in te schrijven.

Wil jij helpen bij het organiseren van deze activiteiten?

Dat kan in de Activiteitencommissie van Rheon. Klik hier voor meer informatie over de commissies binnen Rheon en meld je aan.