Evenementen

🔴 LIVE ON DISCORD

Kijk in de agenda hieronder wanneer het volgende evenement plaatsvindt.

⬇️  ⬇️  ⬇️

Rheon Carrièredag

Op woensdag 26 april organiseert Rheon een lunchlezing.

Deze lezing wordt gegeven door het bedrijf ABB. 


Het onderwerp gaat over Energietransitie/ Decarbonization.  

Tijdens de lezing verzorgt Rheon natuurlijk gratis broodjes van Leo van Vliet!


Lijkt het je leuk om hierbij aanwezig te zijn?

Meld je dan nu aan via deze link!

Rheon Carrièredag

Op woensdag 29 maart organiseert Rheon een carrièredag waarbij diverse toonaangevende bedrijven langs komen om zichzelf te presenteren aan de studenten.

Tijdens de carrièredag kan je aan bedrijven informatie vragen met betrekking tot stages of afstudeeropdrachten. Ook kan je natuurlijk alvast informeren waar je wellicht kan gaan werken als je klaar bent met de studie. 


Kom langs in het Atrium van Delft!

Excursie RijksWaterStaat

Op maandag 20 maart organiseert RijksWaterStaat een excursie naar de Oosterscheldekering.
Je wordt opgehaald met een bus bij de Aula van de TU Delft om 9:00. Rond 15:00 is de verwachting dat we weer terug zijn. 


Tijdens deze excursie wordt de lunch verzorgt!

Zorg ervoor dat je tijdig inschrijft wat de inschrijving sluit op donderdag 16 maart om 10:00. 


Meld je aan via dit formulier!

LaTeX Cursus voor beginners

Op donderdag 30 maart om 11:00 organiseert Rheon de LaTeX Cursus voor beginners. De cursus wordt gegeven door de docent Jesse op den Brouw. 


Tijdens de cursus krijg je diverse onderwerpen geleerd op een interactieve manier! Dit betekent dat  je jouw laptop mee moet nemen. 


Meld je aan via deze formulier!

Elektrodiner 'Exclusief'

Hét enige echte elektrodiner "Exclusief" komt weer terug op vrijdag 17 januari! Exclusief is een chique diner speciaal bestemd voor elektrostudenten en -docenten en zal dit jaar bestaan uit meerdere gangen aan Italiaanse specialiteiten met bijbehorende dranken!


De inloop zal zijn vanaf 17:00 en de eerste gang zal rond 18.00 worden uitgeserveerd. Deze informele bijeenkomst zal in een formeel jasje worden gestoken.


Zorg dat je erbij bent door aan te melden via deze form!

Commissie Borrel

Beste studenten,


Als studievereniging organiseren wij het hele jaar door verschillende activiteiten en jij kan daarbij helpen! Lijkt het je leuk om actief met Rheon en de studie Elektrotechniek bezig te zijn? Kom dan langs in het verenigingshok en krijg alles te weten over de commissies voor 2022/2023.Wil jij helpen bij het organiseren van deze activiteiten? 

Dat kan in de Activiteitencommissie van Rheon. Klik hier voor meer informatie over de commissies binnen Rheon en meld je aan.