Partners

Rijkswaterstaat

Onderhoudsbeurten voorspellen met sensoren. Files voorkomen met big data. Doorstroming van het verkeer inventariseren met drones. Overstromingen tegengaan met innovatieve en wereldwijd unieke methodes. Bij Rijkswaterstaat krijg je de kans om als student of starter bij te dragen aan de mooiste en meest prestigieuze infrastructurele projecten. Projecten waarover je later met trots zegt: “Daar heb ik aan meegewerkt!”

Nederland is nooit af. We zijn als Rijkswaterstaat ons land altijd aan het verbeteren. Of we nu de natuur meer ruimte geven, sluizen verduurzamen of zorgen voor betere bereikbaarheid: met elk project bouwen we verder aan ons land. Hierbij blijven we innoveren en maken we gebruik van slimme en duurzame technologieën. Of je nu stagiair, afstudeerder, starter of trainee bent bij Rijkswaterstaat; je werkt altijd aan de mooiste en meest prestigieuze projecten. Daar komt niet alleen Nederland, maar ook je carrière verder mee. Als starter bij Rijkswaterstaat krijg je namelijk de ruimte om jezelf te ontwikkelen en inhoudelijk te versterken.

Rijkswaterstaat hecht veel waarde aan jonge mensen in de organisatie. Daarom bieden we verschillende traineeships aan waar je na je afstuderen voor kunt solliciteren. Daarnaast is het mogelijk om bij ons stage te lopen of een afstudeeronderzoek te doen.

Kijk voor de mogelijkheden op onze site: https://werkenbij.rws.nl