Partners

DC Power Laboratory

Al geruime tijd wordt er binnen De Haagse Hogeschool onderzoek gedaan naar het gebruik van gelijkspanning. In de energietransitie zal het gebruik van gelijkspanning een belangrijke rol spelen. Om dit ook bij de studenten onder de aandacht te brengen worden er binnen het DC Power Laboratory van de onderzoeksgroep Lectoraat Energy in Transition, stage en afstudeeropdrachten aangeboden. De studenten mogen als jonge onderzoeker aan de slag en lossen diverse vraagstukken op om de overgang van wissel- naar gelijkspanning zo vloeiend mogelijk te laten verlopen. Als jonge onderzoeker zullen de studenten in een professionele setting aan de slag gaan, schrijven de studenten een papers volgens de IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers) richtlijnen en nemen de studenten deel aan een conferentie om hun paper te presenteren. De meest actuele stage en afstudeeropdrachten worden persoonlijk met je besproken en we zoeken dan ook samen naar een opdracht die het beste bij je past. Zo sta je tijdens deze innovatieve opdracht nooit voor verassingen!

Heb je interesse in een leuke uitdagende opdracht met oog op een duurzame toekomst neem dan contact op via gelijkspanning@hhs.nl of bel ons op +316 48 45 08 31.

Meer informatie op www.dc-lab.org.

Strukton Power is de nieuwste divisie van Strukton Groep, ontstaan uit een samenvoeging van diverse (internationale) business units. Een strategische heroriëntatie op de energietransitie heeft recent de weg vrij gebaand om een unieke combinatie van kennis en kunde bij elkaar te brengen om unieke modulaire high Tech end-to-end oplossingen en proposities te creëren voor onze (inter)nationale klanten. Of het nu gaat om hypermoderne hoogspanningsinstallaties, terugvoeden van zon- en windenergie of treinen aandrijven met waterstof- en of batterij.


Bij Strukton Power worden we elke dag opnieuw geïnspireerd door de uitdagingen en kansen die we tegenkomen, nu en in de toekomst. Kansen die ons in staat stellen om te groeien, boven onszelf uit te stijgen en het potentieel te benutten van de zeer uitgebreide kennis en ervaring die we door de jaren heen hebben opgebouwd. Maar ook van onze bevlogenheid en creativiteit om een nieuwe standaard neer te zetten en nieuwe oplossingen te creëren in een snel veranderende en veeleisende markt.

Strukton Power biedt betrouwbare energiesystemen, die snel in gebruik kunnen worden genomen. Wij bieden diensten op het gebied van hoogspanningsstations, smart grids, rollend materieel, E&I-systemen voor bruggen en sluizen, reisinformatiesystemen (bijv. DPI) en systemen voor spoorveiligheid en assetmanagement.

“If you can think of it, we can build it!”

We zijn binnen de Strukton Groep een snel groeiend en jong team van ruim 300 enthousiastelingen met korte lijnen, drive en passie, en verwelkomen jou graag als nieuwe collega!

www.struktonpower.com

HedoN Electronic Developments B.V.

We are HedoN, an innovative, energetic and multidisciplinary company that develops and produces electronics in close collaboration with our customers. HedoN was established in 1979 by three students as a spin-off from the Technical University Delft. Situated in the Delftech Park – in the heart of the top technology region Delft – HedoN has remained close to its roots and surrounded by technical talent. HedoN consists of a solid group of people with a broad range of expertise and experience that have one common goal and passion: to create amazing and distinctive products in collaboration with our customers.

At Hedon, integrity, collaboration and understanding have always been an integral part of our way of working. We strongly believe that creating long-lasting relationships with our customers is the key to mutual success. Combined with our technical knowledge and experience, this gives rise to our mission:

We combine experience, knowledge, flexibility and commitment to meet customer’s requirements in the development and production of precision electronics, for amongst others induction technology, which are easy to use and deliver the lowest total cost of ownership.

ABB B.V.

Een lange historie

Lef, dat had Huibert Doyer. Hij ontwierp en installeerde elektrische installaties. Dit was het begin van ABB in Nederland. Op locatie dreef dan een stoommachine of petroleummotor een generator aan waarmee elektrische energie voor booglampen en elektromotoren werd opgewekt. Via transmissieriemen konden motoren van werktuigen zoals pompen, maalwerken en mechanische werktuigen worden aangedreven.

Benieuwd hoe het verder ging? Bekijk het hier.


Als je het onze medewerkers vraagt. Dan hoor je dat ze trots zijn op ABB. We hebben de naam en faam die staat voor kwaliteit. En innoveren, dat doen we nog steeds.


Marktleider ABB werkt met kleine teams

Wereldwijd actief, ja we zijn een groot bedrijf. En pakken het groots aan. We staan voorop in de techniek van transmissie en distributie van elektriciteit, proces- en productieautomatisering. Plus van elektrische, elektronische en installatietechnische producten en systemen. Innoveren zit in ons DNA. Al 1.000 professionals kiezen dagelijks voor ABB Nederland en werken er al vele jaren. Nee, je leert ze niet allemaal kennen. Maar op de werkvloer ken je iedereen persoonlijk. Daar werk je in een klein hecht team. Meer lezen over ABB Nederland en de verschillende divisies? Klik hier.


Samen de verantwoordelijkheid pakken

Bij ons werken mensen die zich betrokken voelen bij het werk en de collega’s. We zijn erg oplossingsgericht en hands on ingesteld. We stropen onze mouwen op en gaan aan de slag

Wie je het ook vraagt, de cultuur wordt beschreven als een grote familie met een open cultuur. ‘Teamwork en care’ zijn dan ook kernwaarden die je duidelijk terugziet binnen de organisatie. Voorbeelden hiervan zijn de open en informele cultuur, het Employee Assistance programma en diverse teambuilding activiteiten, zoals een health challenge, sportactiviteiten en afdelingsuitjes.


Innoveren en persoonlijke ontwikkeling

We houden net zoveel van de planeet als jij. En kiezen voor duurzaamheid. Voor ABB Nederland is duurzaamheid de balans tussen economisch succes, goed milieubeheer en sociale vooruitgang. Lees hier meer over duurzaamheid, ons beleid, resultaten en certificeringen. Met de technologie van ABB helpen we industrieën te verduurzamen. We willen samen werken. Samen leren. Samen innoveren door in mensen te investeren.


InWork Techniek

Wij zijn InWork, de specialist in het verbinden van Young Professionals aan toonaangevende partners in de techniek. Als ambitieuze, flexibele en betrokken organisatie vinden wij kwaliteit en ontwikkeling van onze (aankomende) medewerkers erg belangrijk. Door hen opleidingen, trainingen en persoonlijke coaching te bieden, aansluitend bij hun ontwikkeling, helpen wij hen stappen te maken in hun carrière en ambities waar te maken.

Naast iets te kunnen betekenen voor de werkende techneuten, vinden wij techneuten in spe minstens zo belangrijk! Daarom is vijf jaar geleden InWork Campus het leven ingeroepen. Met onze actuele kennis vanuit de praktijk slaan wij de brug tussen het onderwijs en het bedrijfsleven. Dit doen wij door gastcolleges te geven en events te organiseren.

Wij werken met passie voor het vak, gedreven tot op het bot, vooruitstrevend en met lef! Gebaseerd op onze eigen ervaring en met ons perspectief vanuit de praktijk brengen wij de arbeidsmarkt tot leven. Nieuwsgierig geworden naar InWork? Neem dan contact met Maura op via onderstaande gegevens.

T: +31 (0)88-0 700 700
M: +31 (6)-86 847 757

W: www.inwork.nl
E:
mquite@inwork.nl

YER Talent Development

YER is een internationaal recruitmentbureau dat talent verbindt met topbedrijven binnen branches als de IT, bouw, automotive, energie en industriële automatisering. Wij geloven dat wie talent heeft, de toekomst heeft. Daarom vormen wij de verbindingsbrug tussen studie en werk, zodat studenten zelfverzekerd en goed voorbereid de arbeidsmarkt op gaan. Met (online) events, trainingen, webinars en cv-checks helpen we jou als student in iedere fase van de studie met je persoonlijke ontwikkeling. Ook kijken we samen met jou naar de verschillende mogelijkheden die er zijn ná je studie. Wij kennen de arbeidsmarkt en bieden de tools én begeleiding die jou helpen om de juiste keuze te kunnen maken.

Dosign

Ben jij student aan een technische opleiding aan een hogeschool of universiteit? En lijkt het jou te gek om een bijbaan te hebben midden in de techniek? Dan ben je bij Dosign Students aan het juiste adres. Bij Dosign Students vind je studentenbanen, zomerbanen en tijdelijke banen in onder andere engineering en r&d. De werkzaamheden kunnen variëren van het bijwerken van technische tekeningen tot meedenken in concept engineering, maar vast staat dat je bij een bedrijf in de techniek gaat werken.

Onderhoudsbeurten voorspellen met sensoren. Files voorkomen met big data. Doorstroming van het verkeer inventariseren met drones. Overstromingen tegengaan met innovatieve en wereldwijd unieke methodes. Bij Rijkswaterstaat krijg je de kans om als student of starter bij te dragen aan de mooiste en meest prestigieuze infrastructurele projecten. Projecten waarover je later met trots zegt: “Daar heb ik aan meegewerkt!”

Nederland is nooit af. We zijn als Rijkswaterstaat ons land altijd aan het verbeteren. Of we nu de natuur meer ruimte geven, sluizen verduurzamen of zorgen voor betere bereikbaarheid: met elk project bouwen we verder aan ons land. Hierbij blijven we innoveren en maken we gebruik van slimme en duurzame technologieën. Of je nu stagiair, afstudeerder, starter of trainee bent bij Rijkswaterstaat; je werkt altijd aan de mooiste en meest prestigieuze projecten. Daar komt niet alleen Nederland, maar ook je carrière verder mee. Als starter bij Rijkswaterstaat krijg je namelijk de ruimte om jezelf te ontwikkelen en inhoudelijk te versterken.

Rijkswaterstaat hecht veel waarde aan jonge mensen in de organisatie. Daarom bieden we verschillende traineeships aan waar je na je afstuderen voor kunt solliciteren. Daarnaast is het mogelijk om bij ons stage te lopen of een afstudeeronderzoek te doen.

Kijk voor de mogelijkheden op onze site: https://werkenbij.rws.nl